Sve više roditelja prepoznaje važnost prevencije, podrške i pravovremene reakcije

u situacijama kada primijete da se njihovo dijete bori na nekom području svog života. Djeca i adolescenti žive svoj unutarnji život, rast i razvoj je nagao i nepredvidljiv, neovisno o dobi, nerijetko ne znaju verbalizirati svoje emocije, prepoznati ih i pravilno rastumačiti. Kada primijetite kod djeteta određena odstupanja koja ga ometaju u svakodnevnom životu i ukoliko procijenite da vam je potrebna stručna pomoć – ne oklijevajte je prihvatiti.

Savjetovanju i terapeutskom radu sa djecom i mladima pristupam s posebnom pažnjom, poštivanjem i profesionalnom fleksibilnosti. Niti jedno dijete ne može izbjeći razdoblje u kojem formira svoju osobnost za što je potrebno zdravo obiteljsko okruženje koje se smatra temeljem kvalitetnog dječjeg razvoja i djetetu omogućava jednostavniji i stabilniji prijelaz u odraslu osobu. Odrastanje je izuzetno nepredvidljivo razdoblje života, pa čak i kada je obiteljsko okruženje podržavajuće i skladno, djeca proživljavaju  nove i nepoznate emocije koje nerijetko potiskuju, sve do trenutka kada ih počinju iskazivati na načine koji nisu prihvatljivi za okolinu.

Rad sa djecom je individualan, a prema potrebi, uključuju se roditelji s kojima mi je važno uspostaviti otvoren, iskren odnos i spremnost na međusobnu suradnju.

Terapeutski rad uključuje zacjeljivanje emocionalnih rana stečenih kroz bolna iskustva ili neželjena odvajanja, oslobađanje napetosti, straha, ljutnje, tjeskobe, nesigurnosti, napade panike, pitanje identiteta kod adolescenata, ..

Svojim najmlađim klijentima osigurala sam sigurno okruženje u kojem su zaštićeni od osuđivanja okoline i kazni. Prostor u kojem će uz moju pomoć istražiti uzroke svojih problema, suočiti se sa svojim emocijama i povezati ih sa destruktivnim ponašanjem kojeg su se spremni osloboditi. Ukoliko kao roditelji, prepoznate krizne situacije i  rješavate ih pravodobno i kompetentno, vaše će dijete povratiti sigurnost, vedrinu i zadovoljstvo, što će pozitivno utjecati na sklad međusobnih obiteljskih odnosa.


Nazovite 091 444 3 555  i rezervirajte termin.

Tretmani

5

Partnerski odnosi

5

Psiholosko savjetovanje

Newsletter

Prirodno liječenje

Provjerite djelotvornost prirodnog liječenja

SAZNAJ VIŠE

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u dućan