Područje osobnog razvoja je proces bez početka i kraja, tijekom odrastanja i kroz razne faze zrelosti možemo jasno prepoznati periode kada smo mu posvećeni i kada to nismo, kada procjenjujemo vlastite  kvalitete i vještine, razmatramo i postavljamo ciljeve, analiziramo ostvareno i propušteno i imamo jasno definirane vrijednosti. Svaki pojedinac ima izgrađenu potrebu za osobnim razvojem, a on uključuje povezivanje i razumijevanje vaših emocija, mogućnost potpunog doživljaja i bezuvjetno prihvaćanja života, motiviranost i izgradnju vlastite osobnosti. Razvoj osobnosti prvenstveno se odnosi na psihološki i emocionalni rast pojedinca sa ciljem ostvarivanja vlastitih potencijala, pri tome osjećajući unutarnju ravnotežu, mir i zadovoljstvo.

Područje osobnog razvoja je namijenjeno klijentima koje su otvoreni za osobni preobražaj na području mentalnog i duhovnog razvoja. Program je osmišljen kao fleksibilan i jedinstven psihološki pristup koji prodire u samu srž fizičkog ili mentalnog problema. Nakon kratke anamneze, definira se područje koje klijent ima potrebu razriješiti. U procesu, klijent se oslobađa negativnog naboja, sagledava ograničenja i slabosti, osvještava uzorke, te na kraju mijenja energetsku i mentalnu strukturu i oslobađa se duboko potisnutih traumatskih situacija i životnih tereta.

Psihološka obrada i terapija uključuje priznate standarde struke te spaja osobu kao duhovno, energetsko i tjelesno biće, vodeći računa o sve tri razine koje su preduvjet zdravog i ispunjenog života.

Dođite k sebi – na novi način.


Nazovite 091 444 3 555 i rezervirajte termin.

Tretmani

5

Partnerski odnosi

5

Psiholosko savjetovanje

Newsletter

Prirodno liječenje

Provjerite djelotvornost prirodnog liječenja

SAZNAJ VIŠE

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u dućan