Prirodno liječenje

IZ prirode čovjeku

Područje koje se posljednjih godina sve više razvija je usmjereno prirodnom pristupu mentalnom zdravlju pojedinca, podizanje svijesti i duhovnosti i traženje podrške kroz prirodne resurse. 

Bachove kapi

Uravnotežuju emocije i djelotvorno tretiraju negativna mentalna stanja

CBD ulje

100 % organsko 100 % vegansko GMP certificiran

Homeopatija

Zbog svoje učinkovitosti, homeopatsko liječenje je u današnje vrijeme priznato u cijelom svijetu negativna mentalna stanja

 Integracijom tradicionalnog psihološkog pristupa i korištenja prirodne medicine naglašavam potencijal tijela da se samo izliječi. Poznato je da lijekovi koji se usredotočuju na neurobiologiju, zapravo mijenjaju kemiju mozga. Primjenjujući prirodni pristup, dvije osobe sa istim simptomima će dobiti različite lijekove – što je osnovna razlika između alopatskog i prirodnog pristupa liječenju. Prirodnim pristupom tretira se osoba i njeno emocionalno stanje, a ne simptomi – jer su oni samo posljedica emocionalne neravnoteže koju želimo izbalansirati prirodnim putem.

U mojoj psihološkoj praksi, pitanje koje se najčešće, gotovo svakodnevno postavlja, glasi: „Da li mi možete preporučiti nešto prirodno ?“ .. nema pravila da li mi ga postavlja klijent koji je u posljednje vrijeme nemiran i ima problema sa nesanicom ili dolazi od klijenta kojemu je liječnik specijalista već propisao klasični, alopatski lijek za trenutno psihičko stanje zbog kojeg se obratio u ordinaciju za pomoć. Uvijek naglašavam da mi nije dozvoljeno prepisivati lijekove, jednako kao što mi nije dozvoljeno umanjivati ili ukinuti propisanu dozu ili je zamijeniti prirodnim suplementom te da su oni, u određenim situacijama neizbježni, potrebni i korisni. S druge strane i znanost potvrđuje kako lijekovi trenutno olakšavaju, potiskuju i ublažavaju simptome i određena emocionalna stanja, no ne rješavaju uzroke problema. Da bi problem riješili u cijelosti, nužno je pronaći uzrok i pristupiti mu na adekvatan način. To je moguće ostvariti kroz  terapeutski pristup i otvorenost klijenta osobnoj promijeni, ali također, postoje provjereni i djelotvorni, u potpunosti prirodni lijekovi koji podupiru procese i djelotvorno utječu na postizanje mentalne ravnoteže koja može dovesti do potpunog emocionalnog i tjelesnog ozdravljenja. Najveća nagrada mom radu je promatrati klijenta kako doživljava suptilne i duboke promjene na svim nivoima, koja imaju konkretan utjecaj na bolju kvalitetu njihovih života. Osobno, veliku pažnju i povjerenje pridajem provjerenim prirodnim lijekovima, a u Centru integrativne psihologije, preporučujem samo ono što i osobno odabirem za sebe, svoju obitelj i prijatelje i za što sam, osim osobnog iskustva, prošla edukaciju koja me osposobljava za rad sa odabranim prirodnim suplementima. Klijent će, već nakon prvog dolaska, sa sobom ponijeti lijek koji djeluje bez kontraindikacija, potpuno prirodan i personalizirano pripremljen za stanje koje je potrebno neutralizirati.

„Zdravlje postoji onda kada je postignut potpun sklad između Duše, uma i tijela: i taj sklad, i jedino taj sklad, mora biti dostignut da bismo postigli potpuno izlječenje.“

Edward Bach, 1931.

“Lakše se boriti za svoja načela nego živjeti po njima.”

“Duša ima boju čovjekovih misli.”

“Ne možemo riješiti probleme na isti način na koji smo ih stvorili.”

“Ono smo što neprekidno radimo. Stoga je moć kontrole našeg djelovanja moć kontrole našeg karaktera, a moć kontrole našeg karaktera je moć kontrole našeg života.”

“U trenutku kad čovjek počne sumnjati u svoj život i svoju vrijednost, on postaje bolestan.”

“Onaj tko voli praksu bez teorije je poput moreplovca koji se ukrca na brod bez kormila i kompasa, te nikad ne zna na koju obalu će pristati.”

„ I dalje ne znamo ni hiljaditi dio od 1 % od onoga što nam priroda pokazuje „.

„ Doktor liječi, priroda ozdravi. „

„ Sa svojim tijelom postupaj tako ljubazno da ti duša rado prebiva u njemu.“

„Bolje spriječiti nego liječiti.“

kalendar za narudžbu psihološko savjetovanje

Pošaljite svoje podatke kako biste rezervirali termin


samo za Vas.

email

Kontaktirajte me

Mobitel: 091 444 3 555 NAPOMENA: ukoliko nisam u mogućnosti odgovoriti na vaš poziv, očekujte povratni poziv tijekom dana.
Email: nensi@centar-psihologije.hr

Dogovorite tretman

lokacija

Lokacija

Sveti Duh 166c (prizemlje), Zagreb

Vidi na karti

radno vrijeme

Radno vrijeme

Pon – Pet: od 9h do 17h
Subota: (Ne radi)
Nedjelja: (Ne radi)

Primite dozu motivacije, izravno u poštanski sandučić.

Prijavite se na moj Newsletter, neću raditi Spam. Obećavam!

Pročitajte  Uvjete korištenja prije prijave na Newsletter!

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u dućan